Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acoperire de suprafata Xylan coating

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Xylan coating este cea mai folosita acoperirire de suprafata pentru suprafetele metalice.

Xylan este o acoperire de suprafata din gama fluoropolimerilor realizata de firma noastra intrun mediu controlat si cu posibilitatea de obtinere a unei grosimi de strat controlata. Capabilitatea firmei noastre face posibila acoperirea Xylan cu grosimi de strat cuprinse in intervalul 0,8 microni si 80microni, cu tehnologia moderna din dotare putem realiza grosimea ceruta de specificatia tehnica a beneficiarului.

Acoperirile realizate de Prompt-Cover rezolva probleme tehnice de abraziune, coroziune, zgomot (scartaitul repetat si enervant), frecare, presiune de contact, etansari, intemperii si decor.

Acoperirile executate de firma noastra pot imbina cu succes mai multe proprietati din cele enumerate mai sus functie de cerintele de functionare si mediul de lucru al pieselor ce necesita a fi acoperite.

Prompt-Cover detine tehnologia plus capacitatea si capabilitatea de procesare a pieselor foarte mici de ordinul a cativa milimetri si dimensiuni foarte mari cu greutati de ordinul tonelor.

Prompt-Cover executa Xylan coating atat pentru piese unicat cat si pentru poduse de serie indiferent de cantitatea acestor serii.

Acoperirile cu Xylan oferite de Prompt-Cover sunt de cea mai buna calitate, avem posibilitatea sa executam aceste acoperiri in timpi foarte scurti datorita tehnologiei pe care o detinem si servicii peste weekend.
Pentru solutia optima va rugam sa ne contactati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura