Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acoperiri cu Xylan Ind Petroliera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
In industria petroliera atat cea de suprafata cat si ce de adancime sau submarina conditiile de lucru ale instalatiilor si utilajelor sunt extreme.
Acoperirile cu Xylan pentru piesele ce lucreaza in aceste medii vin sa intampine acesti factori foarte agresivi.

Acoperiri cu Xylan pentru industria Petroliera combina proprietati ce protejeaza piesele ce lucreaza in aceste medii. Aceste material sunt utilizate de foarte mult timp in aceasta industrie datorita proprietatilor combinate pe care acestea le ofera, intrun singur sistem de acoperire puteam avea urmatoarele proprietati: protectie anticoroziva, lubrifiere uscata, rezistenta la uzura, antigripare, rezistenta la temperaturi extreme inghet-dezghet, rezistenta chimica si la acizi.

Acoperirea cu Xylan este un film uscat solid depus pe suprafetele pieselor ce datorita proprietatilor acestora cresc durata de viata a pieselor de 4-6 ori in comparatie cu piesele neacoperite. Acoperirile cu Xylan sunt recunoscute de standardele Industriei Petroliere pentru avantajele acestora. Aceste acoperiri sunt special concepute pentru a lucra la presiuni inalte, in medii foarte abrazive si corozive pe sisteme de foraj de suprafata si cele submarine.
Prompt-Cover are capabilitatea si capacitatea de a raspunde efficient nevoilor Industriei Petroliere in domeniul acoperirilor de suprafata datorita tehnologiei si experientei echipei pe care o detine.

In domeniul acoperirilor de suprafata precum “Xylan coating” Prompt-Cover detine experienta si resursele pentru a face fata nevoilor specifice Industriei Petroliere cu:

Ajutor in teren pentru determinarea solutiei necesare.
Solutii personalizate pe proiect, speciale pentru nevoile aplicatiei.
Serviciu continu si suport tehnic.
Accesul la o gama nelimitata de ecipamente specifice acoperirilor de suprafata si finisarea suprafetelor pentru obtinerea grosimi de strat necesara in toleranta ceruta.
Un pachet complet de servicii optime si prompte pentru acoperirea pieselor in regim de urgenta si servicii peste weekend.
Sistemul nostrum de calitate asigura coerenta si aceeasi calitate indiferent daca acoperirea se executa in regim normal sau regim de urgent.
Echipa Prompt-Cover este la dispozitia dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura