Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acoperiri tehnice de suprafata PTFE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
PTFE
Prompt-Cover specialistul acoperirilor tehnice de suprafata – PTFE coatings.

PTFE (Polytetrafluoroethylene)-Teflon coatings sau acoperirile cu Teflon sunt folosite in toate industriile in aplicatii diferite functie de necesitatea tehnologica.
Deoarece este un material plastic cu un continut mare de atomi de carbon si fluor intr-o molecula foarte mare si cu legaturi atomice foarte puternice ii confera proprietati multiple.

Proprietati PTFE: stabilitate termica la temperaturi extreme, rezistenta chimica fata de majoritatea factorilor corozivi, coieficient de frecare foarte mic, proprietati dielectrice foarte bune si posibilitatea aditivari cu diferiti compusi chimici cum ar fi sticla, ceramica, carbonul/grafitul, saruri si oxizi metalici fac posibila utilizarea in cele mai dificile medii de lucru.

Transformarea teflonului in coatings/acoperiri de suprafata aduce un plus important in tehnologia moderna deoarece in cele mai multe cazuri suprafetele pieselor sunt cele ce lucreaza sau cele ce trebuie sa aiba o anumita proprietate cum ar fi: rezistenta la frecare, rezistenta la coroziune, proprietati dielectrice/electrice, anti-lipire si altele.

Acoperind suprafata cu un astfel de strat, ce poate fi aplicat aproape pe orice suport plecand de la metale pana la plastic dam un plus de valoare produsului, realizam economie de material si reducem considerabil timpi morti necesari procesului de mentenanta.

Echipa Prompt-Cover este la dispozitia dumneavoastra pentru determinarea solutiilor necesare specifice industriei in care activati si personalizata pe tip de aplicatie.
*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura