Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acoperiri cu Xylan Arcuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Prompt-Cover realizeaza acoperiri cu Xylan utilizate in toate ramurile industriale.

Acoperiri cu Xylan sunt cele mai folosite pentru arcuri si piese cu coieficient mare de elasticitate datorita proprietatilor multiple ale acestor tipuri de acoperiri.

Arcurile sunt acoperite cu Xylan in fabrica noastra din Focsani utilata cu cea mai moderna tehnologie pentru acoperirea suprafetelor.

Pe langa tehnologia de ultima ora ne mandrim cu echipa de specialisti ce au cursuri in domeniu tratari si acoperiri suprafetelor efectuate la cele mai prestigioase scoli din lume si detin o bogata experienta in acest domeniu.

Acoperirea cu Xylan se efectuiaza respectand standardele de calitate internationale, cu o pregatire adecvata si corespunzatoare a suprafetei prin sablare, fosfatare cu parametri controlati, monitorizati si arhivati, iar aplicarea se executa conform tehnologiei de aplicare si in medii controlate.

Sunt efectuate toate testele necesare pentru siguranta calitativa a produsului final si certificarea procesului efectuat.

Prompt-Cover va sta la dispozitie oferinduva consultanta in ceea ce priveste alegerea tipului de acoperire necesar din punct de vedere functional si functie de mediul de lucru al pieselor respective.

Pentru orice detaliu in domeniul acoperirilor de suprafata va rugam sa ne contactati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura