Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme de acoperire cu Teflon (PTFE)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Teflon (PTFE) coatings/acoperiri

Prompt-Cover a dezvoltat o gama larga de sisteme de acoperire cu Teflon (PTFE) care deservesc o gama foarte larga de aplicatii. Acoperirile cu Teflon pot avea proprietati unice sau o combinatie de proprietati.

Anti-lipire si anti-murdarire - un strat de acoperire de Teflon (PTFE) aplicat pe o suprafata va oferi proprietati excelente anti-lipire/anti-murdarire si va fi foarte usor de curatat. Un strat PTFE este excelent la prevenirea produsului atat la cald cat si la rece de lipirea permanenta la substrat. Prin urmare, este utilizat pe scara larga in vase de prelucrare produse de patiserie, produse alimentare si industria de panificatie. Acoperirile anti-lipire cu Teflon (PTFE) sunt de asemenea utilizate în ambalarea, sigilarea la cald, laminarea-lipirea plasticului, vulcanizare cauciucului, industria auto, industria aerospatiala, industria chimica si farmaceutica.


Anti-udare –straturile de Teflon (PTFE) ofera suprafete hidrofobe si oleofobe, ce nu retin umezeala, nu permit lichidelor sa adere la suprafata. Acest lucru tine in permanenta suprafata acoperita curata. Pentru industria de semiconductori această proprietate este vitala, deoarece permite alunecarea usoara a lichidelor si colectarea lor

Rezistenta la temperaturi inalte – acoperirile cu Teflon (PTFE) pot servi in conditii grele ce implica aplica temperaturi extreme. Acoperirile cu Teflon (PTFE) raman stabile la temperaturi inalte de 260 grd C in mod continu si pentru perioade scurte de timp la 290 grd C. Acoperirile cu Teflon (PTFE) poate fi folosit pe matrite de extrudare si turnare material plastic / elastomeri în cazul în care alte tratamente pot degrada sau duce la colmatarea a materialului topit. Teflonul (PTFE) poate lucra de asemenea la temperaturi criogenice si ramane stabil la -270 grade C.

Coieficient de frecare redus si rezistenta la abraziune - suprafete acoperite cu Teflon (PTFE) reduc frecarea si pot realiza scaderea coeficienţii de frecare foarte mici, coeficient de frecare aproximativ 0.04 la 0.15. In cazul in care uleiuri si grasimile se evapora la temperaturi ridicate Teflonul (PTFE) ramane si este prin urmare ideal pentru arbori in miscare, mecanisme, prezoane si elemente de fixare. Pentru rezistenta la abraziune adauga si durata de viata a crescuta. Teflonul (PTFE) poate fi consolidat prin combinarea cu un strat de baza de metal pulverizat pentru cresterea rezistentei in timp.


Rezistenta la coroziune si factori chimici - PTFE este în mod inerent rezistenta la atacul de la cele mai multe produse chimice şi în cazul asocierii cu alte fluoropolymers, cum ar fi FEP PFA şi ameliorează în mod semnificativ durata de viaţă a componentelor. PTFE aplicat ca un strat de suprafaţă va creşte rezistenţa la coroziune a componentelor şi pot fi, de asemenea, îmbunătăţită cu utilizarea unei amorse, alte pre-tratamente, cum ar fi acoperire şi fosfatare. Prezoane şi elemente de fixare, valve, pompe, bride de ţeavă şi conectori de toate beneficiază de aceste tipuri de acoperiri.


Anti-gripant – acoperirile cu Teflon (PTFE) previn griparea si au proprietati excelente de alunecare. Suprafetele de contact si partile rotative ce beneficiaza de un strat de acoperire cu Teflon (PTFE) contribui la asigurarea unui timp de intretinere minim.


Proprietati dielectrice – Teflon (PTFE) are rezistenta dielectrica ridicata, factor de disipare scazut, sunt izolante si rezistivitatea mare, oferind protectie si utilizare in multe aplicatii electrice. Un strat PTFE, de asemenea, poate fi facut pentru proteja conductoarele si folosit ca acoperire antistatica. Corpuri de iluminat, conectori, ghidaje de cablu si echipamente electrice portabile.

*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura