Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Forme pentru cascaval

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Forme cascaval

Producem forme cascaval din inox industriale la cererea clientului si functie de dimensiunea necesara acestuia.

Firma noastra produce forme cascaval la dimensiunea ceruta de client la cel mai inalt standard de calitate.
Suntem dotati cu linie pentru acoperiri cu Teflon ceea ce contribuie foarte mult la calitatea produsului, a formei de cascaval facilitand descarcarea usoara a cascavalului din forma fara ruperea produsului.

Producem forme cascaval fara orificii de drenaj al zerului, forme cascava cu perforatii si forme cascaval cu fante de drenaj al jerului.

Capabilitatea noastra de poductie pentru forme cascaval este nelimitata putand produce forme de cascaval patrate, dreptunghiulare si cilindrice sau alte forme si dimensiuni la cererea clientului.

Forme cascaval cu rezistenta ridicata in timp deoarece sunt produse din otel inoxidabil alimentar acoperite cu Teflon anti-aderent si anti-lipire pentru o desprindere usoara a produsului, asigurand o suprafata anti-murdarire ce se igenizeaza foarte usor.
Acoperirea cu Teflon este realizata in mediu controlat si este certificate FDA pentru contactul cu produsele alimentare.

Productia noastra de forme cascaval se adreseaza tuturor producatorilor din industria laptelui, atat pentru mici producatori cat si pentru mari producatori.

Formele de cascaval pot fi utilizate si la produsele din branza indiferent de continutul de sare deoarece acoperirea cu Teflon nu este afectata de solutiile acide si solutiile bogate in sarate.

*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura