Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tavi de cozonac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33 lei Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Tavi de cozonac

Producem tavi de cozonac profesionale functie de dimensiunea clientului neteflonate si teflonate anti lipire pentru o eficienta crescuta in procesul de coacere.
Producem tavi de cozonac din materialul dorit de client: din otel, din aluminiu si otel aluminizat.
Pentru a produce tava de cozonac dorita de dumneavoastra va rugam sa ne furnizati dimensiunile acestea materialul din care doriti sa fie executata tava si daca doriti sa fie acoperita cu Teflon.

Pentru eficienta ridicata in procesul de coceri producem si tavi de cozonac prinse in set, functie de dimensiunea tavi de cozonac si dimensiunea ramei de prindere aceste seturi pot avea 2 tavi, 3 tavi si chiar 8 tavi prinse impreuna. Aceasta dimensionare pentru prinderea impreuna a tavilor se face functie de dimensiunile tavi de cozonac si dimesiunile ramei dorita de dumneavoastra sau necesara pentru cuptorul sau linia dumneavoastra de productie.
Pinderea in rama sau set de tavi de cozonac se face pentru o manipulare mai usoara a tavilor deoarece acestea in procesul de productie necesita foarte multa manipulare, dar daca tvile de cozonac sunt prinse in set manipulare se efectuiaza in timp redus ceea ce inseamna in final economie.

Functie de dorinta clientului rama ce prinde in set aceste tavi de cozonac poate avea dimensiunea dorita de clienta plus pozitionata conform cerintei clientului sau liniei de automate de coacere. Poate fi pozitionata la baza inferioara a tavi de cozonac, la baza superioara sau in orice alta pozitie functie de cerinta clientului si necesitatile sale tehnologice.
Am ales sa producem tavi de cozonac din mai multe materiale deoarece fiecare produs functie de compozitie se coace diferit si din acest motiv din experienta stim ca fiecare brutar are cerintele lui bine intemeiate functie de compozitia folosita pentru alegerea materialului din care sa fie confectionata tava de cozonac.

Acoperirea cu Teflon pentru tavi de cozonac efectuata de firma noastra este de cea mai buna calitate si cu proprietati excelente antilipire. Aceasta este realizata pentru ca produsul sa nu se lipeasca de tava sa asigure o curatare si igenizare usoara a tavilor. Acoperirea cu Teflon a tavi de cozonac reduce considerabil pierderile si costurile de productie deoarece nu necesita ungere si numarul de produse rupte la scoaterea din tava va fi redus considerabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura