Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tavi de aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Tavi de Aluminiu

Producem Tavi de aluminiu perforate si neperforate pentru industria de panificatie. Pentru a putea produce tava de aluminiu dorita de dumneavoastra va rugam sa ne furnizati dimensiunile dorite de dumneavoastra.

Tavi de aluminiu sunt folosite in patiserie pentru coacerea produselor de patiserie deoarece aluminiu fata de alte materiale asigura un transfer termic mult mai rapid. Tavile de aluminiu pentru patiserie produse de noi pot avea dimensiunile cerute de client sau determinate de cuptor si produsele ce se doreste a fi coapte in aceste tavi de aluminiu.
Tavi de aluminiu pot fi produse classic cu 4 margini, cu 3 margini si una deschisa pentru a facilita o descarcare usoara si cu 2 margini pentru a putea fi descarcata pe ambele capete.
La dorinta clientului putem sa atasam pentru aceste tavi si manere pentru o manipulare mult mai usoara. In patiserie se produc in general produse cu un continut mare de zahar si alte produse ce faciliteaza lipirea compozitiei de tavile de aluminiu in acest sens pentru a asigura o dezlipire usoara a produselor coapte putem realiza acoperire cu Teflon pentru tavi de aluminiu.
Tavi de aluminiu sunt folosite si pentru alte produse cum ar fi: pentru coacerea baghetei, pentru cozonac si pentru coacerea franzelei.

Pentru coacerea baghetei se folosesc tavi de aluminiu perforate si ondulate(cu alveole) pentru a forma baghetei cilindrica. In acest caz este de preferat ca tava de aluminiu pentru bagheta sa fie teflonata sau acoperita cu Teflon pentru ca produsul sa nu se lipeasca de tava deoarece exista riscul sa se rupa in momentul descarcari tavi.
La coacerea cozonacului pentru un transfer termic cat mai bun si o greutate mica a formei de cozonac se folosesc tavi de aluminiu. La acestea acoperirea cu Teflon anti lipire este necesara deoarece prin natura sa cozonacul este lipicios si pufos din acest motiv se lipeste de tava si se poate rupe la extragerea din tava, din acest motiv recomandam acoperirea cu Teflon a acestor tavi.
Procesul de coacere al celei mai consumate paini-franzela este preferat a se face in tavi de aluminiu deoarece asigura un transfer termic mult mai rapid, deci o eficienta de coacere mai mare si in ultima perioada pentru acest produs sunt folosite tavi de aluminiu perforate si chiar cu alveole ca cele de bagheta pentru diferita a produsului.

Si in acest caz este recomandata acoperirea cu Teflon deoarece ajuta la eficientizarea procesului deoarece asigura o suprafata anti aderenta ce asigura o descaracare usoara a tavi si reduce foarte mult timpi necesari curatiri si igenizari acestea deoarece nu adera murdaria la suprafata acoperita cu Teflon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura