Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Teflonare gratare si accesorii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Teflonare gratare si accesorii pentru pentru procesul de galvanizare si vopsire.

Teflonarea acestor accesorii se realizeaza pentru a elimina depunerile pe elementele metalice a substantelor din baile electrolitice si a vopselei in vopsitorii.

Teflonare gratare cabine de vopsit, acest lucru se realizeaza pentru a elimina depunerile successive de vopsea pe gratrele din pardoseala, suporti si carlige de prindere.

Teflonarea acestor elemente stopeaza depunerile de vopsea, faciliteaza spalarea usoara cu un jet de apa la temperatura normal si fara soventi sau alte substante de curatare.

Acest lucru elimina timpi morti necesari indepartari straturilor successive de vopsea depuse si costurile cu solventi sau substante de curatare, acest lucru face ca investitia sa fie amortizata rapid.

Teflonare cosuri si accesorii folosite in procesul de galvanizare.
Teflonarea cosurilor si elementelor de prindere ale pieselor ce urmeaza a fi galvanizate se realizaza pentru evitarea depunerilor pe aceste accesorii a substantelor galvanice si incarcarea acestora.

Teflonarea acestor elemente se realizaza cu Teflon, PTFE izolator din punct de vedere electric, cu proprietati ridicate antistatice si antilipire, facilitand o curatare usoara cu un jet de apa normal si prezinta o rezistenta ridicata la uzura si in timp.
*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura