Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Teflonare certificata FDA snecuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Prompt-Cover
Out Of stock
Descriere
Prompt-Cover executa teflonare certificata FDA pentru contactul cu produsele alimentate. Teflonarea snecurilor de transport si presare antilipire este realizata pentru industria alimentara ce Teflon certificat si alte industrii.
Teflonarea certificata FDA a snecurilor pentru industria alimentara se executa cu Teflon certificat FDA pentru contactul cu alimentele. Aceasta acoperire se executa pentru a reduce coieficientul de frecare si gradul de lipire al materialului ce trebuie transportat sau presat de catre aceste snecuri.
Snecurile acoperite cu Teflon in mod curent sunt urmatoarele:
- snecuri transport si presare branza
- snecuri transport si presare cascaval
- snecuri transport si presare unt
- snecuri transport slam petrolier
- alte tipuri de snecuri folosite pentru transport si presare material lipicios
Teflonare certificata FDA pentru snecuri este realizata de catre firma noastra cu tehnologie moderna si material de ultima generatie, acestea din urma imbina o serie de proprietati dupa cum ar fi: antilipire, curatire usoara, rezistenta la uzura, rezistenta in timp, rezistenta la temperaturi inalte, rezistenta la agenti corozivi.
Teflonari antilipire se folosesc in toate industriile acolo unde apar forte de frecare forte mari, probleme cu materialul de prelucrat ce se lipeste de elementele in miscare si duce la blocarea acestora, acolo unde sunt necesare suprafete curate rezistente la uzura si temperaturi inalte.

Prompt-Cover executa atat teflonarea snerilor noi cat si reconditionarea snecurilor ce au teflonul uzat, acest lucru se realizeaza prin indepartarea stratului de Teflon uzat si depunerea unui strat nou de Teflon.
  
*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura